Interieur design Atrium

Begin oktober leveren wij ons project Atrium op. Een frisse functionele praktijk met 5 behandelkamers, een wachtruimte en een front office. Een plek waar patiënten graag komen en waar wachten geen saai ‘moetje’ wordt. Al zie je het niet direct in ons ontwerp hebben een aantal verrassende elementen verwerkt. Binnenkort meer over dit project.

 

 

 

 

 

https://www.52graden.com/news/interieur-design-atrium/Lees meer

Concept en creatie culturele spiegels

Je staat oog in oog met een kunstuiting van een Noordwijkse kunstenaar, je ziet jezelf in de spiegel en je bent een met de omgeving. De getoonde kunstuitingen weerspiegelen ook de tijd en de sfeer waarin ze zijn gemaakt en geven meer informatie over de kunstenaar en het kunstwerk. Het visuele schouwspel dat de spiegel oproept, geeft een extra dimensie aan het kunstwerk. De spiegels zijn in opdracht van de gemeente Noordwijk en Noordwijk Marketing ontwikkeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

https://www.52graden.com/news/1211/Lees meer

52 grdn voor Rijkswaterstaat

Om het getij terug te brengen in de Grevelingen wordt er een doorlaat gerealiseerd. Dat is een duurzame ontwikkeling van het gebied waarbij maatschappelijke, economische en natuurontwikkeling met elkaar in balans zijn. En de mogelijkheid biedt om  duurzame energie op te wekken d.m.v. een getijdencentrale. Voor dit project ontwikkelen wij www.getijgrevelingen.nl die als centraal informatiekanaal inzicht geeft in nut en noodzaak maar ook het innovatieve karakter van dit project goed weergeeft.

Foto: Rubenf [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

https://www.52graden.com/news/rijkswaterstaat-getij-grevelingen/Lees meer