Noordwijk Home of the Champions

In het eerste weekend van september is de Formule 1, sinds lange tijd, terug in Zandvoort. Tijdens de Formule 1 Dutch Grand Prix 2021 logeren een aantal teams, waaronder het Red Bull team van Max Verstappen, in luxehotels in Noordwijk. Om ze een warm welkom te heten hangt de gemeente Noordwijk vol met speciale, voor dit event door 52 graden noorderbreedte ontworpen, vlaggen. De vlaggen zijn voorzien van de slogan ‘Home of the Champions’ en brengen heel Noordwijk in de sfeer van het race-event. De city dressing is op initiatief van Noordwijk Marketing, de gemeente en de ondernemers gezamenlijk tot stand gekomen

Nieuwe identiteit Bouwkosten.nl

IGG Bouweconomie (marktleider op het gebied van bouwkostenbeheersing binnen de gebouwde omgeving) heeft Cobouw Bouwkostenportfolio van Vakmedianet overgenomen. Door de overname worden alle onderdelen (websites en boekuitgaven) binnen het portfolio gecontinueerd. Om de innovatie- en professionaliseringslag verder vorm te geven zijn wij gevraagd de corporate identity te ontwikkelen. 

Simply Together​

Simply Calla is een inspiratieplatform voor bloemisten, tuincentra, kwekers, groothandelaren en andere sierteeltprofessionals. Het is een gezamenlijk promotie initiatief van alle broeiers, kwekers en veredelaars van Zantedeschia’s en Aethiopica’s en wordt extra ondersteund door de kwekers verenigd in Captain Select. De website is ontworpen als een inspiratiebron voor creatie van verrassende combinaties van Calla’s met andere bijzondere bloemen en planten. Binnenkort gaat de site online.