Concept en creatie culturele spiegels

Je staat oog in oog met een kunstuiting van een Noordwijkse kunstenaar, je ziet jezelf in de spiegel en je bent een met de omgeving. De getoonde kunstuitingen weerspiegelen ook de tijd en de sfeer waarin ze zijn gemaakt en geven meer informatie over de kunstenaar en het kunstwerk. Het visuele schouwspel dat de spiegel oproept, geeft een extra dimensie aan het kunstwerk. De spiegels zijn in opdracht van de gemeente Noordwijk en Noordwijk Marketing ontwikkeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

https://www.52graden.com/news/1211/Lees meer

Interieur design by 52 grdn

We combineerde het gebruik van robuust materiaal met een fris ontwerp en door creatief te denken kwam het kantoor (ruim 650 m²) tot leven. Alle meubels voor het kantoor, de directiekamers, kantine, vergaderruimten tot de exclusieve boardroom zijn door ons ontworpen. We begeleiden het van concept tot voltooiing. Het interieur is modern en sfeervol en past daardoor perfect bij de identiteit van onze klant FHS. Om de ‘roots’ van dit bedrijf te benadrukken gaven we ‘groen’ een prominente plek.

 

 

c

https://www.52graden.com/news/interieurdesign/Lees meer

Veiligheid.NL en 52 grdn

VeiligheidNL is een onafhankelijk expertisecentrum met de missie om ongevallen te voorkomen door veilig gedrag te stimuleren. En ze monitoren en signaleren ongevallen en letsel en onderzoeken welke vorm van preventie effectief is. 52 grdn heeft de opdracht gekregen om de communicatiemiddelen van VeiligheidNL vorm te geven zodat deze goed leesbaar, overzichtelijk en visueel aantrekkelijk is voor de doelgroep.

 

 

 

 

 

 

x

 

https://www.52graden.com/news/veiligheid-nl-en-52-grdn/Lees meer