Interieur design by 52 grdn

We combineerde het gebruik van robuust materiaal met een fris ontwerp en door creatief te denken kwam het kantoor (ruim 650 m²) tot leven. Alle meubels voor het kantoor, de directiekamers, kantine, vergaderruimten tot de exclusieve boardroom zijn door ons ontworpen. We begeleiden het van concept tot voltooiing. Het interieur is modern en sfeervol en past daardoor perfect bij de identiteit van onze klant FHS. Om de ‘roots’ van dit bedrijf te benadrukken gaven we ‘groen’ een prominente plek.

 

 

c

https://www.52graden.com/news/interieurdesign/Lees meer

Veiligheid.NL en 52 grdn

VeiligheidNL is een onafhankelijk expertisecentrum met de missie om ongevallen te voorkomen door veilig gedrag te stimuleren. En ze monitoren en signaleren ongevallen en letsel en onderzoeken welke vorm van preventie effectief is. 52 grdn heeft de opdracht gekregen om de communicatiemiddelen van VeiligheidNL vorm te geven zodat deze goed leesbaar, overzichtelijk en visueel aantrekkelijk is voor de doelgroep.

 

 

 

 

 

 

x

 

https://www.52graden.com/news/veiligheid-nl-en-52-grdn/Lees meer

52 grdn voor Rijkswaterstaat

Om het getij terug te brengen in de Grevelingen wordt er een doorlaat gerealiseerd. Dat is een duurzame ontwikkeling van het gebied waarbij maatschappelijke, economische en natuurontwikkeling met elkaar in balans zijn. En de mogelijkheid biedt om in die doorlaat duurzame energie op te wekken d.m.v. een getijdencentrale. Voor dit project ontwikkelen wij de website die als centraal informatiekanaal inzicht geeft in nut en noodzaak maar ook in het innovatieve karakter van dit project goed weergeeft.

Foto: Rubenf [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

https://www.52graden.com/news/rijkswaterstaat-getij-grevelingen/Lees meer