Nieuwe identiteit Bouwkosten.nl

IGG Bouweconomie (marktleider op het gebied van bouwkostenbeheersing binnen de gebouwde omgeving) heeft Cobouw Bouwkostenportfolio van Vakmedianet overgenomen. Door de overname worden alle onderdelen (websites en boekuitgaven) binnen het portfolio gecontinueerd. Om de innovatie- en professionaliseringslag verder vorm te geven zijn wij gevraagd de corporate identity te ontwikkelen. 

Simply Together​

Simply Calla is een inspiratieplatform voor bloemisten, tuincentra, kwekers, groothandelaren en andere sierteeltprofessionals. Het is een gezamenlijk promotie initiatief van alle broeiers, kwekers en veredelaars van Zantedeschia’s en Aethiopica’s en wordt extra ondersteund door de kwekers verenigd in Captain Select. De website is ontworpen als een inspiratiebron voor creatie van verrassende combinaties van Calla’s met andere bijzondere bloemen en planten. Binnenkort gaat de site online.

Red Dot Award: Brands & Communication Design 2020 gewonnen!!

We kregen deze award voor het ontwerp van het jubileumboek ‘Nextview 10 years’. Volgens de Red Dot Jury een product dat zich kenmerkt door een zeer hoge ontwerpkwaliteit. Een geweldige erkenning voor de aandacht die wij in onze producties besteden aan de vorm, het idee en de impact van de creatie.