Simply Together​

Simply Calla is een inspiratieplatform voor bloemisten, tuincentra, kwekers, groothandelaren en andere sierteeltprofessionals. Het is een gezamenlijk promotie initiatief van alle broeiers, kwekers en veredelaars van Zantedeschia’s en Aethiopica’s en wordt extra ondersteund door de kwekers verenigd in Captain Select. De website is ontworpen als een inspiratiebron voor creatie van verrassende combinaties van Calla’s met andere bijzondere bloemen en planten. Binnenkort gaat de site online.

Red Dot Award: Brands & Communication Design 2020 gewonnen!!

We kregen deze award voor het ontwerp van het jubileumboek ‘Nextview 10 years’. Volgens de Red Dot Jury een product dat zich kenmerkt door een zeer hoge ontwerpkwaliteit. Een geweldige erkenning voor de aandacht die wij in onze producties besteden aan de vorm, het idee en de impact van de creatie.

Steun de ondernemer

Om lokale ondernemers een boost te geven hebben we i.s.w. met Noordwijk Marketing opvallende posters ontwikkeld. Deze posters hebben we kosteloos aangeboden omdat deze actie zich richt op een groep Noordwijkse ondernemers (met name winkels, horeca en hotels) die het moeilijk hebben door de corona crisis. Promotie richt zich op het lokaal steunen van de ondernemers tot een voucher actie voor hotels. In deze bizarre tijd is het goed elkaar te helpen. Tenslotte zijn we #samensterk #buylocal #savetourism.