Herpositionering

Omdat de huidige doelstellingen niet meer passen, worden we gevraagd voor een herpositionering. Het resultaat is een merk met een uniek verhaal vormgegeven in een nieuwe naam, logo, huisstijl, site en fotografie dat daardoor klaar is voor een betere strategische marktpositie. De lancering is in oktober ’19.

 

 

 

https://www.52graden.com/news/herpositionering/Lees meer

Merkanalyse Boughbikes

‘Hartverwarmend zoveel professionele aandacht en inzet! Waarvoor dank. Zie veel nieuwe inzichten en aanknopingspunten’ was de reactie van onze klant nadat we een merkanalyse hadden gemaakt voor Boughbikes.nl. Inmiddels is dit advies uitgewerkt in een concreet plan. Is er een nieuwe website in de maak en worden er nieuwe corporate beelden geschoten en teksten geschreven. Binnenkort meer over dit project.

Sept ’19

 

 

 

 

https://www.52graden.com/news/1353/Lees meer

Interieur design Atrium

Begin oktober leveren wij ons project Atrium op. Een frisse functionele praktijk met 5 behandelkamers, een wachtruimte en een front office. Een plek waar patiënten graag komen en waar wachten geen saai ‘moetje’ wordt. Al zie je het niet direct in ons ontwerp hebben een aantal verrassende elementen verwerkt. Binnenkort meer over dit project.

Aug ’19

 

 

 

 

https://www.52graden.com/news/interieur-design-atrium/Lees meer