Corporate Identity SteenGroen 

De mensen van SteenGroen zijn een tikkeltje eigenwijs in hun aanpak en steengoed in hun werk. SteenGroen creëert harmonie tussen techniek en mensen, verharding en biodiversiteit tussen steen en groen vanuit verbondenheid met de wereld om ons heen. Dit ligt besloten in hun DNA.

SteenGroen werkt graag aan projecten die net zo complex zijn als strengen DNA. Een keiharde omgeving, verzachten ze met groen en menselijke maat. Dit DNA is samengesteld uit bouwblokken in diverse schakeringen groen.

Wat eerst in hun binnenste leefde dragen ze nu, met de nieuwe identiteit, met trots uit naar buiten.

De website.

SteenGroen hanteert de menselijke maat, sterker nog, ze stellen de mens centraal bij alles wat we doen. Dat zie je terug op de website en de projecten die ze uitvoeren.

Vanuit die gedachte hebben we de website ontwikkeld. De mensen van SteenGroen zijn gekoppeld aan de projecten en de projecten aan de mensen. Zo wordt de boodschap: handelen met respect voor het heden, met het vizier op de toekomst en daardoor bijdragen aan de kwaliteit van de leefomgeving, vertelt vanuit de mens en het project.

Wervend

Bij SteenGroen zijn ze altijd op zoek naar mensen die net zo eigenzinnig zijn als zij. Van opdrachtgevers tot nieuwe medewerkers. Als boodschap op de website en de online communicatie je raakt nodigt het je uit om in contact met ze te komen.

 

 

Manifest

De mensen van SteenGroen zijn een tikkeltje eigenwijs in hun aanpak en steengoed in hun werk. Want wij bij SteenGroen creëren harmonie tussen techniek en mensen, wegen en biodiversiteit tussen steen en groen vanuit verbondenheid met de wereld om ons heen.

De mensen van SteenGroen zijn vakmensen die naast technisch bekwaam ook inventief en creatief zijn. Wij begrijpen dat wij werken waar het mensen raakt. Of het nu met de voeten in de klei of aan de thee in een buurthuis is, bij SteenGroen draait het om de menselijke maat. Wij handelen met respect voor het nu en met het vizier op de toekomst, omdat wij willen bijdragen aan kwaliteit van de leefomgeving. In projecten zie je dat terug doordat SteenGroen eigenaarschap toont door omgeving en opdrachtgever samen te brengen in het resultaat. In het woordenboek van SteenGroen komt ‘onmogelijk’ niet voor; met een ijzersterk netwerk aan expertkennissen vinden de mensen van SteenGroen een passende oplossing voor elke uitdaging. Hoe complexer de puzzel, des te gemotiveerder het team om vergroening en verharding samen te brengen. De resultaten van SteenGroen zijn verrassend, passend en natuurlijk volgens planning en budget.