’Achter de schermen’

In oktober tweeduizend vijftien opende de nieuwe schouwburg de deuren op Willemsoord. Een prachtige aanleiding om dit theater als middelpunt te nemen. Zo ontstond het totaalconcept voor het Zeestad jaarverslag vormgegeven als theatervoorstelling, aangekondigd met een affiche en het verhaal gehuld in theaterdoeken.


15/15

30.06.2016

Toeristische trekker

De mooiste fiets- en wandelroutes van Den Helder heeft 52 graden gebundeld in de stadsgids ‘Den Helder maritieme stad’. 52 graden bedacht hiervoor een systeem, waarmee het boekje op verschillende manieren te gebruiken is. Op de routekaart die in de cover gestoken zit (maar die ook los te gebruiken is) staan, aan de hand van diverse routes met elk een eigen kleur, de mooiste bezienswaardigheden aangegeven. Maandag wordt het eerste exemplaar overhandigd aan de wethouder.

14/15

19.04.2016

Nieuwe opdrachtgever

Ons project ’Samen bouwen aan Den Helder’ heeft geleid tot een nieuwe opdrachtgever en een nieuwe opdracht. Van een aantal samenbouwende partijen heeft Gemeente Den Helder nu het voortouw genomen in het ontwikkelen van een huisstijl en een aantal huisstijlmiddelen voor Samen bouwen aan Den Helder. Wij zijn blij met deze uitdaging en de uitbreiding van ons klantenbestand met deze gemeente. 

13/15

24.03.2016

Website Brainwork

Brainwork Communicatie verzorgt communicatieadvies, training en coaching. Voor Brainwork ontwierp en realiseerde 52 graden de nieuwe website. Een compacte site waarop in één oogopslag de diensten van Brainwork en al het laatste nieuws duidelijk zijn.

12/15

14.03.2016

Hillegom Historisch Goed

De historische fleur-de-lys (Franse lelie), onderdeel van het Hillegom gemeentelogo, is ons uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van het logo en de huisstijl van Hillegom Historisch Goed. Wij zorgden ook voor ontwerp, bouw en content van het meest prominente communicatiemiddel van dit nieuwe marketingplatform: de website hillegomhistorischgoed.nl

11/15

18.02.2016

And the winners are...

De winnaars van ons ’52 graden-kom-er-maar-eens-achter-feestdagenspel’ zijn bekend. Op 10 maart komen Flip de Smikkelbeer (onze secret guest), Jos van Eijken en Philip Jintes genieten van de 52 graden champagnelunch bij ons op de Danzigerkade. Zij ontvangen van ons dan ook een fysiek exemplaar van het spel. 

10/15

15.02.2016

Bouquet Tales

Bouquet Tales: een uniek initiatief van vijf bloemen promotiegroepen met als doel de Europese bloemist te stimuleren een grote variëteit aan boeketten te creëren. 52 graden ontwikkelde, in samenwerking met Strøm Marketing en Concept Factory, de ‘Bouquet Tales special’: een internationale inspiratie uitgave vol boeketten waarin de Calla, Chrysant, Hortensia, Anthurium en Avalanche+ Roos centraal staan. Elk seizoen ontvangen 30.000 Europese bloemisten de special.

9/15

11.02.2016

Nieuwe uitingen Dianet

Heel persoonlijk, helder en overzichtelijk; deze kernwoorden van de Dianet huisstijl zijn ook in de nieuwe uitingen te herkennen. In de uitingen worden alleen foto’s van échte dokters, verpleegkundigen en patiënten gebruikt. De nieuwe corporate brochure geeft een goed beeld van Dianet (expertisecentrum voor dialysezorg) als organisatie en beschrijft haar diensten. 52 graden ontwikkelde ook twee versies van de ‘Dianet Wegwijzer’ waarin nieuwe patiënten alle belangrijke informatie vinden over het dialysecentrum. 

8/15

28.01.2016

International Card Services

Al acht jaar werkt 52 graden voor International Card Services (ICS), dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. Voor de business portal van ICS ontwikkelden wij diverse Nederlandse en Engelse business card formulieren. Wij werken nu aan het herinrichten van de database die ICS toegang geeft tot de ruim 1500 door ons gerealiseerde ICS uitingen.

7/15

12.01.2016

52 graden memory

De kerstvakantie staat voor de deur, dus tijd voor gezelligheid. Wat leuker dan een spelletje spelen? Wij maakten het 52-graden-kom-er-maar-eens-achter-feestdagenspel. Onze relaties ontvingen begin deze week een uitnodiging om het spel te spelen. De drie snelste spelers winnen eeuwige roem, een gezellige 52 graden champagnelunch en het enige echte originele spel. In de tweede week van januari maken wij de winnaars bekend. 

6/15

23.12.2015

Maak kennis met Bart

Maak kennis met Bart: ’Bart woont in Purmerend. Hij heeft een kookstudio in Noord-Holland. De vriendin van Bart heet Francis. Zij woont in Hillegom. Bart overweegt om in Hillegom te gaan samenwonen en wil in Lisse een kookstudio openen’. 52 graden heeft door middel van levendige visuals vorm gegeven aan momenten in Barts leven waarop hij diensten van een gemeente nodig heeft. Zo kreeg het nieuwe dienstverleningsconcept van de samenwerkende gemeentes Hillegom, Lisse en Teylingen vorm. 


5/15

10.12.2015

Jobbird.com

Met plezier kunnen wij melden dat 52 graden aan de slag is gegaan voor Jobbird.com. Voor deze grootste gratis vacaturebank van Nederland ontwikkelen wij diverse communicatiemiddelen.

4/15

01.12.2015

Hillegom Historisch Goed

Als nieuwe opdrachtgever verwelkomen wij de gemeente Hillegom. 52 graden is daar actief met het opzetten van een marketingorganisatie. Met de slogan Hillegom Historisch Goed claimt Hillegom de komende jaren een eigen positie in de Bollenstreek. Wij maakten het bijpassende logo en zijn nu bezig met de uitrol van de huisstijl. Half december kan de website live. Dan laten wij meer zien. 

3/15

16.11.2015

Citysaus

Citysaus geeft de leefomgeving kleur. Muren, fietstunneltjes, bouwterreinen of winkelgebieden worden overgoten met een aantrekkelijke saus. 52 graden en ArtVision starten met Citysaus vanuit de overtuiging een bijdrage te kunnen leveren aan de sociale duurzaamheid in dorpen en steden. Een samenwerking die - met kunst, design, communicatie en participatie - gemeentelijke inspanningen om de leefomgeving te verfraaien, versterkt, ondersteunt, aanvult, optimaliseert en zichtbaar maakt.

2/15

11.11.2015

Alma Vastgoed website

Betrokken en ondernemend, dat is waar Alma Vastgoed voor staat. Met een nieuwe website wil Alma Vastgoed duidelijk maken wat zij haar relaties (zoals makelaars, aannemers en architecten) te bieden heeft. De nieuwe website, waarvan 52 graden de tekst, het ontwerp en de realisatie verzorgde, geeft een representatief beeld. Compact en toch heel compleet, een mooi visitekaartje!

1/15

30.10.2015