Disciplines

Doen waar we goed in zijn: de essentie van een bedrijf, organisatie of product vinden en vertalen naar doeltreffende en creatieve communicatie. Dit doen wij samen met de opdrachtgever: gezamenlijk slimme keuzes maken om zo tot de beste resultaten te komen.

Wie ben je? Waar sta je voor? Waar ben je goed in? En wat wil je hiermee bereiken? Wanneer wij dit boven tafel hebben, vertalen wij dit naar een ijzersterk communicatie- concept.

Wij zijn actief in drie disciplines:
- communicatie;
- grafisch;
- interactief.


Communicatie
Communicatie is woorden geven aan een innerlijke behoefte iets te vertellen aan een ander. Het vinden van deze innerlijke drijfveer is de basis van het communicatieproces. Vanuit deze drijfveer adviseren wij de juiste middelenmix met innovatieve ideeën. Onderbouwd met een passend marketingadvies wordt een effectief resultaat bereikt.


Grafisch
Met een grafisch ontwerp bedenken en maken wij visueel wat er toe doet. Wij gaan terug tot de kern van het gevraagde en geven daar vorm aan. De samenhang van alle elementen moet kloppen en samenkomen in de huistijl.
Elk communicatiemiddel is overtuigend in doeltreffend design. 


Interactief
Ook bij de discipline interactief brengen wij de vraag terug tot de kern. Onze eigen drang om voortdurend te vernieuwen, maakt dat we de nieuwste ontwikkelingen volgen, uitproberen en toepassen. Of het nu gaat om de realisatie van een website, smartphone/tablet applicatie of user interface design. Door vorm en inhoud te geven aan social media zorgen wij voor interactie met de doelgroep.